Η εταιρεία

Η εταιρεία μας από το 1922 έχει ως πρώτο μέλημα την ικανοποίηση των πελατών.

Αυτό επιτυγχάνεται με την σχολαστική επιλογή πρώτων υλών (επιλέγουμε σιτηρά αρίστης ποιότητας) , τον ποιοτικό , χημικό και αρτοποιητικό έλεγχο των προϊόντων, ώστε να προσφέρουμε σταθερή και άριστη ποιότητα υγειών και ασφαλών προϊόντων, σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων.

Η επιχείρηση μας βασίζεται τόσο στο άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της, όσο και στο πολύ καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων, το οποίο έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση όλων των πελατών.

Η δραστηριότητα του Μύλου μας αναπτύσσεται στην Θεσσαλία και επεκτείνεται σ' όλη την Ήπειρο και Στερεά Ελλάδα , στην Αττική , στην Κρήτη και στην Νησιωτική Ελλάδα. Σήμερα ο Μύλος μας βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα των Αλευροβιομηχανιών της χώρας μας με ημερήσια δυναμικότητα 150 τόνων. Τα προϊόντα που παράγονται απευθύνονται σε όλους τους  επαγγελματίες αλλά και για οικιακή χρήση και καλύπτουν τις απαιτήσεις όλων.

Πιστεύουμε σε ειλικρινείς και τίμιες συνεργασίες και δεσμευόμαστε για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τη σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων μας απέναντι σε όλους τους πελάτες – συνεργάτες μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες πελάτες, που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν.

 

Γεώργιος Μεν. Κατσάρης
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

 

 

© 2014 Κυλινδρόμυλοι Ιωάννου Κατσάρη Α.Ε.